reTreats svedmyra

grow your roots - spread your wings


Om oss 

reTreats drivs av vännerna Alva Vinterhed och Jessica Eldenstjärna. Vi startade med en enkel idé: att driva ett inkluderande och välkomnande center som ger återkommande näring och andrum i en, för många, allt mer pressad tillvaro. Vi brinner för att hela människan ska få plats, utan krav på att leva upp till några ideal. Därför finns hos oss en bred palett av livsbejakande möjligheter. 
Vi är mångårigt utbildade terapeuter, kroppsbehandlare och instruktörer som gillar humor och äter både supermat OCH ostbågar ibland. Vi ser skönhet i det lilla och storhet i magiska möten. Kika in hos oss och ta del av den oas vi erbjuder. 

Från Yoga till Konst

Kroppen kan ses som en boning för en oändlighet av känslor, erfarenheter och mönster. Det som nervsystemet och våra celler lagrar kan frigöras och förstås på många sätt. Vi tänker att varje individ hittar sin väg och sin praktik för välmående och personligt meningsbyggande. Hos oss kan du hitta en eller flera regelbundna "treats" som fungerar för dig och dina behov.  

  
"Yoga can be the joy of life, and it's not just about putting our bodies into specific postures. It's about expressing what comes from inside of you and showing up when you meet other people to create a oneness."

- Tao Porchon-Lynch


 

Vårt Team 

"The Tribe"

 

Vårt team är en skön blandning av människor med mångsidig kompetens. Något av det vi har gemensamt är en oerhörd värme och nyfikenhet, en vilja att samarbeta för en större vision och en öppenhet för varandra, för dig, och för livet. Kom och möt oss! Vi ser fram mot att träffa dig.
_
Är du själv i behov av ett sammanhang, en plats att verka på tillsammans med en liten "tribe" som oss? Ger du behandlingar, samtalsstöd, terapi eller någon annan form av tjänst där du har behov av ett välkomnande rum? Kontakta då oss. Vårt behandlingsrum finns i nuläget att hyra två dagar i veckan. Vi hyr också ut hela lokalen för workshops och föreläsningar under helger.

 

  

reTreats Team

 


Jessica Eldenstjärna
Grundare av reTreats 
Kroppsterapeut, Healer, 
Uttryckande Konstterapeut,
Konstnär, WorkshopFacilitator
0730411157
jessica@retreatssvedmyra.se
www.healingheart.se
“Kindness is a healing force.”

Alva Vinterhed
Grundare av reTreats 
Massageterapeut, Yogalärare, 
Yogamassör, Friskvårdskonsult,
0702365696
alva.alvasvila@gmail.com
”I kontakt med ditt nervsystem, i samspråk med ditt hjärta”