reTreats svedmyra

yoga ~ massage ~ terapi ~ konst ~ vägledning

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, kroppsbehandlingar, vägledning, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande.    

    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom yogaklasser och behandlingar kan du också boka terapi, vägledning och ayurvedakonsultationer, gå på meditation, njuta av konst, spännande workshops och mycket mer! Du kan även skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska, eteriska oljor och fantastiska produkter för kroppen och hemmet? Ekologiskt. Rent. Högsta kvalitet. För skönhet, välmående, inre kraft och hälsa! Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Hos oss finner du många möjligheter att ge näring till det som är viktigt för dig just nu.
Varmt Välkommen!Händer hos oss


Endagskurs i Indisk Huvud- och Ansiktsmassage

Start:2018-11-04
09:30
Slut:2018-11-04
17:00

Möt yogamassageläraren Vandana Jain och ta del av kunskapen hon har att erbjuda. Denna uråldriga form av ayurvedisk oljemassage är specialiserad för huvud och ansikte och ger en mycket behaglig avslappning i hela kroppen. Behandlingsmetoden passar alla och du behöver inte ha några speciella förkunskaper. Är du redan terapeut får du ytterligare en teknik att komplettera dina behandlingar med och som privatperson lär du dig en härlig gåva som du kan ge till både dig själv och andra. Du lär dig hela tekniken på en dag och du kan ge en 60-minuters behandling efter kursen.

Detaljerad kursinformation finner du nedan.
Anmälan sker via epost till ayurvandana@yahoo.com samt inbetald kursavgift. Gärna så snart som möjligt men allra senast den 27 okt.

Sprid gärna denna inbjudan till vänner och bekanta som du tror kan vara intresserade av kursen.

För frågor och mer information maila gärna!

Kursinnehåll: Hela tekniken för att utföra en komplett indisk huvud- och ansiktsmassage. Kursen omfattar användningen av bänk och olja, inledande avslappning av klienten med en speciell teknik, tio grepp för huvudmassage och tio grepp för ansiktsmassage samt teori om effekten av massagen.
Kursavgift: 1900:- (1520:- + moms 380:-)
Anmälan: via epost till ayurvandana@yahoo.com samt inbetald kursavgift på bankgiro 5964-5416. Ange ditt namn samt koden "HA NOV" i meddelande-texten.
Kursbekräftelse: Skickas ut efter att kursavgift är betald.
Kursdokumentation: ingår (med färgillustrationer)
Deltagarantal: max 10
Förkunskapskrav: -Tillbaka till översikten