reTreats svedmyra

grow your roots - spread your wings

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, massage, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande.    

    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom att komma på yogaklasser och behandlingar kan du också boka yoga med PT eller skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska oljor och produkter? Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Händer hos oss


Fredags-Fys med Mys; Yoga Spa de Lux

Start:2018-10-26
17:00
Slut:2018-10-26
19:45

Yogaklass deluxe!
Hösten är här, det måste firas!

Fredag 26/10 bjuder vi på Fredags-fys med Mys. Fantastiska Lotta håller ett härligt yogapass för fredagsstela, därefter fortsätter vi med bubbel och spa❣️

Slappna av och andas in lugnet självt! Ett lyxigt mini-spa för ansikte och händer som kommer guidas av Jessica och Alva.

Jessica visar de första stegen i att varva ner och berättar om hur du enkelt kan skapa en ljuvlig helt ekologisk och naturlig hudvårdsrutin med växtextrakt från Young Living.

Två och två får ni pyssla om varandra med en välgörande och mild ansikts-scrub sedan visar Alva hur man ger ansiktsmassage och handmassage.

Efter att ha turats om med momenten avrundar alla i egen vila med en uppfriskande dusch av livgivande eteriska oljor på det nu baby-mjuka ansiktet.

Vi bjuder på bubbel och snacks.

Och du kan inte tro det, men: Allt detta för samma pris som en vanlig yogaklass: 200kr

Boka din plats på [https://www.bokadirekt.se/places/retreats-25487/solhälsning-med-yin-lotta-398741/book?cd=2018-10-26%2017%3A00%3A00&sr=45731]


Först till kvarn! Endast 10 deltagare.
Klicka gärna i eventet när du har bokat din plats!

Fredag 26/10 kl 17-19:30ish,
reTreats, Selebovägen 11, Svedmyra.

Dela och sprid gärna till dina vänner!Tillbaka till översikten