reTreats svedmyra

yoga ~ massage ~ terapi ~ konst ~ vägledning

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, kroppsbehandlingar, vägledning, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande.    

    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom yogaklasser och behandlingar kan du också boka terapi, vägledning och ayurvedakonsultationer, gå på meditation, njuta av konst, spännande workshops och mycket mer! Du kan även skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska, eteriska oljor och fantastiska produkter för kroppen och hemmet? Ekologiskt. Rent. Högsta kvalitet. För skönhet, välmående, inre kraft och hälsa! Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Hos oss finner du många möjligheter att ge näring till det som är viktigt för dig just nu.
Varmt Välkommen!Händer hos oss


Trumresa med YinYoga

Start:2018-11-17
13:00
Slut:2018-11-17
17:00

Trumresa med Yinyoga
Den 17/11 13-17
Kostnad 350kr

Program:
60 min Yinyoga, lugn meditativ yoga där vi jobbar med bindväven. Positionerna hålls i 3-5 min för att öppna upp kroppen och öka vår smidighet på ett skonsamt sätt.

Paus med kaffe/te samt frukt för de som önskar.

Vi fortsätter dagen med en shamansk trumresa där du får möta ditt kraftdjur. Med hjälp av ljudet från trumman försätts resenären i trans och kan färdas till en icke ordinär verklighet.
Anmäl på BokaDirekt:
https://www.bokadirekt.se/places/retreats-25487/trumresa-med-yinyoga-417437?sr=45731

Varmt VälkommenTillbaka till översikten