reTreats svedmyra

grow your roots - spread your wings

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, massage, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande.    

    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom att komma på yogaklasser och behandlingar kan du också boka yoga med PT eller skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska oljor och produkter? Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Händer hos oss


Trumresa med YinYoga

Start:2018-11-17
13:00
Slut:2018-11-17
17:00

Trumresa med Yinyoga
Den 17/11 13-17
Kostnad 350kr

Program:
60 min Yinyoga, lugn meditativ yoga där vi jobbar med bindväven. Positionerna hålls i 3-5 min för att öppna upp kroppen och öka vår smidighet på ett skonsamt sätt.

Paus med kaffe/te samt frukt för de som önskar.

Vi fortsätter dagen med en shamansk trumresa där du får möta ditt kraftdjur. Med hjälp av ljudet från trumman försätts resenären i trans och kan färdas till en icke ordinär verklighet.
Anmäl på BokaDirekt:
https://www.bokadirekt.se/places/retreats-25487/trumresa-med-yinyoga-417437?sr=45731

Varmt VälkommenTillbaka till översikten