reTreats svedmyra

grow your roots - spread your wings

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, massage, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande.    

    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom att komma på yogaklasser och behandlingar kan du också boka yoga med PT eller skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska oljor och produkter? Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Händer hos oss


Grundkurs YinYoga 3ggr

Datum:2018-11-09
10:00

GrundKurs i Yinyoga 3ggr
Fredagar kl 10:00-11:15
Start 9 november samt 16, 30 nov

Kursen är lämplig för dig som aldrig har provat Yinyoga tidigare eller om du bara önskar fräscha upp dina grundkunskaper.

Yinyoga är en lugn meditativ yoga där vi jobbar med bindväven. Positionerna hålls i 3-5 min för att öppna upp kroppen och öka vår smidighet på ett skonsamt sätt. Ett sätt att bli starkare i kropp och själ.

För att få ut mer av yogan är det bra att gå en grundkurs först. Så du vet vad du ska tänka på för att kunna träna säkert och effektivt på dropp in klasser.

Pris: 540 kr/3 ggr
Dropp-in pris 200 kr/tillfälle i mån av plats
Anmälan görs via bokadirekt
Betalning sker i samband med anmälan via Swish eller mot faktura. Ange i noteringar på bokadirekt det betalningssätt som önskas.Tillbaka till översikten