reTreats svedmyra

yoga ~ massage ~ terapi ~ konst ~ vägledning

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, kroppsbehandlingar, vägledning, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande.    

    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom yogaklasser och behandlingar kan du också boka terapi, vägledning och ayurvedakonsultationer, gå på meditation, njuta av konst, spännande workshops och mycket mer! Du kan även skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska, eteriska oljor och fantastiska produkter för kroppen och hemmet? Ekologiskt. Rent. Högsta kvalitet. För skönhet, välmående, inre kraft och hälsa! Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Hos oss finner du många möjligheter att ge näring till det som är viktigt för dig just nu.
Varmt Välkommen!Händer hos oss


reTreats JULMARKNAD

Start:2018-12-15
11:00
Slut:2018-12-15
16:00

Varmt välkomna till reTreats julmarknad❣️

Kom in i värmen och julstämningen för att njuta vår hemgjorda glögg med fika.
Mingla runt i vår underbara lokal och hitta nya vänner, unika julklappar och favoritklasser.

På reTreats erbjuder vi en härlig blandning av yoga, massage, holistiska terapier och konst, och under dagen kommer du kunna testa små smakprov av yogaklasser och behandlingar, samt köpa dina julgåvor till rabatterat pris.

Några exempel på julklappar du kan hitta hos oss;
🦄 Presentkort på sköna behandlingar och yogaklasser.
🦄 Fantastisk ekologisk hudvård.
🦄 Aromaterapeutiska potenta produkter för en kemikaliefri livsstil.
🦄 Unika, handgjorda smycken med kraft och själ.
🦄 Helande konst.
..och mycket annat spännande och härligt som ger guldkant!

Schema för provklasser och behandlingar kommer inom kort.

Vi ser SÅ mycket fram mot att mysa in julen med dig!
Varmt välkommen!Tillbaka till översikten