reTreats svedmyra

yoga ~ massage ~ terapi ~ konst ~ vägledning

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, kroppsbehandlingar, vägledning, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande.    

    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom yogaklasser och behandlingar kan du också boka terapi, vägledning och ayurvedakonsultationer, gå på meditation, njuta av konst, spännande workshops och mycket mer! Du kan även skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska, eteriska oljor och fantastiska produkter för kroppen och hemmet? Ekologiskt. Rent. Högsta kvalitet. För skönhet, välmående, inre kraft och hälsa! Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Hos oss finner du många möjligheter att ge näring till det som är viktigt för dig just nu.
Varmt Välkommen!Händer hos oss


Ansiktsyoga och Bubbel

Start:2019-01-13
15:00
Slut:2019-01-13
17:00

Var med på en lättsam och härlig workshop med skratt, bubbel och choklad. Låt oss starta nya året med stil. Vi går igenom grundläggande övningar i ansiktsyoga, för att stärka och syresätta ansiktsmuskulaturen, vilket ger ett gladare och rosigare uttryck med färre bekymmersrynkor. Kanske kan du även starta ett nytt härligt år utan spänningshuvudvärk, ömma käkmuskler, eller trötta ögon? Unna dig och kanske en vän, en trevlig eftermiddag i underbar miljö. Vi grimaserar och skrattar med varandra över några glas bubbel och något gott.


reTreats, Selebovägen 11, Svedmyra
345kr inl dryck och tilltugg.

Anmäl dig till alva.alvasvila@gmail.comTillbaka till översikten