reTreats svedmyra

grow your roots - spread your wings

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, massage, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande.    

    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom att komma på yogaklasser och behandlingar kan du också boka yoga med PT eller skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska oljor och produkter? Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Händer hos oss


Ansiktsyoga och Bubbel

Start:2019-01-13
15:00
Slut:2019-01-13
17:00

Var med på en lättsam och härlig workshop med skratt, bubbel och choklad. Låt oss starta nya året med stil. Vi går igenom grundläggande övningar i ansiktsyoga, för att stärka och syresätta ansiktsmuskulaturen, vilket ger ett gladare och rosigare uttryck med färre bekymmersrynkor. Kanske kan du även starta ett nytt härligt år utan spänningshuvudvärk, ömma käkmuskler, eller trötta ögon? Unna dig och kanske en vän, en trevlig eftermiddag i underbar miljö. Vi grimaserar och skrattar med varandra över några glas bubbel och något gott.


reTreats, Selebovägen 11, Svedmyra
345kr inl dryck och tilltugg.

Anmäl dig till alva.alvasvila@gmail.comTillbaka till översikten