reTreats svedmyra

yoga ~ massage ~ terapi ~ konst ~ vägledning

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, kroppsbehandlingar, vägledning, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande.    

    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom yogaklasser och behandlingar kan du också boka terapi, vägledning och ayurvedakonsultationer, gå på meditation, njuta av konst, spännande workshops och mycket mer! Du kan även skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska, eteriska oljor och fantastiska produkter för kroppen och hemmet? Ekologiskt. Rent. Högsta kvalitet. För skönhet, välmående, inre kraft och hälsa! Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Hos oss finner du många möjligheter att ge näring till det som är viktigt för dig just nu.
Varmt Välkommen!Händer hos oss


Yoga- och Stresshanterings reTreat

Datum:2019-04-18

Följ med på vårt retreat påsken 2019,

Under detta retreat lär vi oss mer om den fysiska yogan (Asanas) och Ayurveda, yogans systerfilosofi.
Varje dag kör vi ett morgonpass och ett kvällspass med yoga, dessutom ingår en lektionserie i 5 delar om stresshantering för att ge dig verktyg att hantera stress du kan uppleva i din vardag.

I den underbara lilla staden Nerja, på solkusten i Spanien hjälper vi dig att hitta balans och lära dig viktiga grundstenar i ett hälsosamt liv. Där kan du också uppleva allt annat du vill ha ut av en semester; fantastiska berg, natur och stränder.
I den underbara lilla staden Nerja hittar du också shopping, restauranger och diverse underhållning direkt utanför dörren.

I upplägget ingår, utöver yoga och stresshantering, del i lägenhet, transfer från Malaga flygplats, frukostbuffé varje dag, välkomstmiddag och utflykter till Cueva de Nerja och Rio Chillar.
Övriga dagar kan du välja att laga din egna mat i lägenheten, eller prova på Spaniens fantastiska mat- och dryckeskultur i Nerjas stora utbud av restauranger.
Gör gärna egna utflykter i området och njut av Europas bästa klimat!

För mer information, skicka gärna ett meddelande via denna FB-sida, eller maila info@never2L82.yoga

Klicka på länken nedan för att komma till komplett information om priser, tider etc och självklart möjlighet att anmäla dig.

https://www.bokanerja.se/vara-tjanster/paketresor/yogaresor/yoga-och-stresshanterings-retreat-18-24-april/

Vi som bjuder in till detta retreat är
Alva Vinterhed – friskvårdskonsult, massageterapeut och yogainstruktör
Charlotta Tingshammar – yoga-, barnyoga- och SomaMove instruktör samt ayurvedisk hälsorådgivare

Pris: 703€ + flyg (kan bokas i samband med anmälan eller på egen hand, klicka på biljetter)
Boka-tidigt-rabatt på 100€ fram till den 31 december 2018!

Varmt välkomna!
/ Charlotta och AlvaTillbaka till översikten