reTreats svedmyra

grow your roots - spread your wings

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, massage, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande.    

    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom att komma på yogaklasser och behandlingar kan du också boka yoga med PT eller skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska oljor och produkter? Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Händer hos oss


Trumresa med Yinyoga

Start:2019-02-02
13:00
Slut:2019-02-02
17:00

Succén från i höst tillbaka!
Ni som inte fick plats då får ett nytt tillfälle
TRUMRESA med YINYOGA
Lördag 2/2 kl 13:00-17:00
Kostnad 350kr

Vi börjar med 60 min Yinyoga, en ljuvligt lugn meditativ yoga där vi ägnar vår bindväv lite extra omsorg. Positionerna hålls i 3-5 min för att öppna upp kroppen och öka vår smidighet på ett skonsamt sätt. Yogaformen erbjuder ett härligt sätt att bli stark i kropp och själ. Yogan ger oss dessutom möjligheten att landa i rummet innan vi påbörjar Trumresan

Paus med kaffe/te samt frukt för de som önskar.

Vi fortsätter dagen med en shamanskt trumresa där du får möta ditt kraftdjur. Med hjälp av ljudet från trumman försätts resenären i trans och kan färdas till en icke ordinär verklighet. Du kommer få information före hur det går till. Själva Trumresan pågår i ca 2x20 min, därefter delger de som vill i gruppen sin upplevelse, vilket genom min erfarenhet har varit mkt uppskattat.
Tips! Kläder som du kan röra dig i, samt en tröja när vi är stilla. Medtag papper och penna så du kan skriva ner din resa medan du har denna i färskt minne.
Boka https://www.bokadirekt.se/places/retreats-25487/trumresa-med-yinyoga-417437Tillbaka till översikten