reTreats svedmyra

yoga ~ massage ~ terapi ~ konst ~ vägledning

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, kroppsbehandlingar, vägledning, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande.    

    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom yogaklasser och behandlingar kan du också boka terapi, vägledning och ayurvedakonsultationer, gå på meditation, njuta av konst, spännande workshops och mycket mer! Du kan även skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska, eteriska oljor och fantastiska produkter för kroppen och hemmet? Ekologiskt. Rent. Högsta kvalitet. För skönhet, välmående, inre kraft och hälsa! Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Hos oss finner du många möjligheter att ge näring till det som är viktigt för dig just nu.
Varmt Välkommen!Händer hos oss


Lär dig använda Eteriska Oljor

Start:2019-10-12
11:00
Slut:2019-10-12
16:00

Vill du leva ett kemikaliefritt liv?
Vill du boosta ditt välbefinnande?
Vill du lära dig förebygga ohälsa samt stötta läkningsprocesser?
Vill du ha roligt med dofter och likasinnade?

Kom på en kurs-dag med Jessica Eldenstjärna och Lotta Alfredsson där du i ett lugnt tempo med flera praktiska ”gör-det-själv-moment”, får information och hands-on vägledning i enkla och användbara användningsområden för eteriska oljor. Pröva själv hur oljorna fungerar i tex köket, badrummet och på din arbetsplats.

Alltså till exempel;
•i mat
•till hud/hår/munvård
•för sinnets välbefinnande eller stimulerande
•när du behöver lindring och stöttning till kroppen
och mycket mycket mer.

Vi bjuder på godsaker med eteriska oljor medan du får blanda och prova själv. När dagen är slut får du ta med dig de produkter du har gjort.

Förutom allt detta, visar vi också ett par enkla sätt att använda oljorna och den sk vitaflex-tekniken. En zon-terapeutisk teknik med rötter i Tibet.

Du kommer dessutom att ha möjligheten att göra en scanning med en zyto-scanner för att se vad just din kropp signalerar för obalanser och behov.


Tid:
11.00-16.00

Kostnad:
300kr inklusive fika och ”make&take-produkter”
200kr för scanning

Det kommer finnas möjlighet att beställa oljor denna dag i samband med ett fint erbjudande på plats. Tipsa dina vänner och kom!

Du kan ta med egen lunch (det finns micro), eller köpa sallad och sushi runt hörnet. Vi kommer ta en kortare lunch på 30-40minuter
Anmäl dig på boka direkt http://www.bokadirekt.se/places/retreats-25487/workshop-l%C3%A4r-dig-anv%C3%A4nda-eteriska-oljor-535383 eller genom att maila jessica@retreatssvedmyra.se
Begränsat antal platser.

Varmt välkommen!Tillbaka till översikten